Finalitzen els cursos de català per a pares i mares de les escoles de Badia del Vallès

Aquest mes de desembre han finalitzat els dos cursos de català organitzats pel Servei Local de Català de Badia del Vallès amb la col·laboració de les AMPA i les escoles de la població.

Fruit d’aquesta col·laboració es van poder organitzar dos cursos de català inicial amb una mitjana de 15 alumnes per curs. Els cursos es feien el dimarts, de 15.15 a 16.45 h, al Casal Cívic de Badia del Vallès.

Volem destacar la implicació i col·laboració de l’AMPA de l’escola La Sardana, concretament del seu president, Juan Reyes, que en va fer molt bona difusió entre els pares i les mares de l’escola, i que els va acompanyar en tot el procés d’inscripció. Volem agrair també la implicació de les directores de les escoles de Badia per fer possible l’organització d’aquests dos cursos.

Des del SLC i l’alumnat en fem una valoració molt positiva i és per això que el proper trimestre, s’organitzarà un curs de nivell Elemental, també en horari escolar, que els permetrà obtenir el seu primer certificat oficial de català. Aquest curs i la resta de cursos organitzats pel SLC començaran l’11 de desembre de 2016. La matrícula és oberta per a totes les persones que s’hi vulguin inscriure.

20151028_104638_resized

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s